Colour Mill- elintarvikevärit

Colour Mill
100 % öljypohjainen (hajoaa tehokkaammin paistamisen aikana)
Mikropigmentit (raettomia ja juovaton)
Luotu käyttämällä pigmenttejä väriaineiden sijasta (paljon kestävämpi haalistumista vastaan).
Ei sisällä täyteaineita ja kumeja )
100 % allergeeniton -Ei sisällä kaikkia lueteltuja allergeeneja, mutta Color Mill varastoidaan ja käsitellään ympäristössä, jossa on pähkinäöljyjä ja pähkinöitä, joten emme voi tarjota takeita 100 % pähkinäjäämien vapaudesta. Den innehåller inte alla listade allergener, men Color Mill förvaras och hanteras i en miljö med nötoljor och nötter, så vi kan inte erbjuda 100% gratis nötrestergarantier.
Vegaani -kaikki värimme ovat vegaanisia paitsi (alla våra färger är veganska utom): Baby Pink, Raspberry, Rose, Lilac, Lavender, Burgundy, Blue Bell, Midnight, jotka sisältävät E120.
Kosher-sertifioitu
Halal -kaikki värimme ovat Halal paitsi (alla våra färger är halal utom): Baby Pink, Raspberry, Rose, Lilac, Lavender, Burgundy, Blue Bell, Midnight, jotka sisältävät E120.

Käyttökohteet:

Sveitsiläinen marenki
Voikreemi
Suklaa
Kaakaovoi
Konvehti
Ganache
Kakkutaikina
Kaikki muu, joka sisältää herkullisia rasvoja ja öljyjä.

Color Mill ei sisällä sakeuttamisaineita ja kumeja, mikä tarkoittaa, että värimme voivat asettua ajan myötä. Pulloa on parasta ravistaa kunnolla ennen käyttöä.
Muista, että värit kehittyvät ajan myötä. Saat värit eloon värjäämällä ja antamalla seistä yön yli (nämä antavat täyteläisimmän ja eloisimman lopputuloksen).

Vaikka niitä ei välttämättä ole kaikissa Color Mill -väressä, koko kuorrutusvärivalikoimassa käytetyt värit voivat sisältää värejä E102, E104, E110, E122 & E129 – millä voi olla haitallinen vaikutus joidenkin lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.
Även om de kanske inte är tillgängliga i alla Color Mill-färger, kan färgerna som används i hela skalan av frostingfärger inkludera E102, E104, E110, E122 & E129 – vilket kan ha en skadlig effekt på vissa barns aktivitet och vakenhet.

Lisää tietoja Color Millin nettisivuilta : Colour Mill, kotisivut englanniksi